Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

Liikuntatapahtuma

Aikuisbaletin alkeet - KURSSI



Tiedot

Paikka Hermannin salit (Hermanninaukio 3, 70100 Kuopio)
Ajankohta 4.4.2016 klo 17:30 - 19:00
Tyyppi Kurssi
Osallistujia 10 / 12
Lisätietoja MITÄ? Baletin alkeet aikuisille -liikuntakurssi 6 x 90 minuuttia.
MILLOIN? Maanantaisin klo 17:30-19:00. Ensimmäinen kerta 4.4. ja viimeinen kerta 9.5.
MISSÄ? Hermannin pieni tanssisali, Hermanninaukio 3 A, 3. krs
KUKA? Opettajana Jenna Kuivamäki, tanssinopettaja (AMK) –opiskelija
KURSSIMAKSU? 10 euroa
ILMOITTAUTUMINEN? Ilmoittaudu nettikalenterin kautta kurssille torstaihin 31.3. mennessä. Voit perua kurssin myös 31.3. mennessä. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Kun ilmoittaudut mukaan ensimmäiselle kurssikerralle, ilmoittaudut koko kurssille.

Tunneilla tutustutaan klassiseen balettiin tanssimuodon alkeista lähtien. Harjoittelemme lajille ominaista kehonhallintaa ja perustekniikkaa, joiden lomassa tulemme tutuiksi myös baletin termistön kanssa. Harjoituksissa työstetään lajille tyypillisin tavoin koordinaatiokykyä ja tasapainoa. Tanssimme klassisen musiikin ja balettisävelmien tahtiin perinteisesti aloittaen tunnin tekniikkaharjoitelulla tangossa, josta siirrymme liikkuvampiin keskilattiaharjoitteisiin kohti tunnin loppua. Tanssillisuuden ja liikkeen ilon etsiminen ovat aina tunnilla läsnä!

Varusteeksi tunnille joustavat ja ihonmyötäiset vaateet joissa mukava liikkua. Jalkineiksi sopivat pehmeät balettitossut, mutta myös sukilla tai paljain varpain voi yhtä hyvin ottaa osaa.

Tunnit lähtevät liikkeelle baletin perusteita eli osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta lajin parissa. Aikaisemmin balettia harrastaneille tunnit toimivat hyvin jo opitun kertaamiseen ja hyödyntämiseen :) Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen


Tapahtumaan voivat osallistua
Osallistumiseen oikeuttavat liikuntatarrat
Tapahtumaan ilmoittautumisen voi perua viimeistään 96 tuntia ennen tapahtumaa.




Et voi ilmoittautua, koska et ole kirjautunut sisään!